Jeg tilbyder:

  • ”Dit pusterum” – for hverdagens kvinder
  • Nydelses workshop
  • Kvinde vær fri
  • Mor/barn arrangementer
  • Skræddersyede workshops, kurser og events

”Dit pusterum”

Vi starter altid liggende for at lande på måtten og vende opmærksomheden ind i kroppen.

Derudover varierer holdets indhold fra gang til gang, ud fra udvalgte temaer som f.eks. ryggen, skuldrene, nakken, fordøjelsen, holdning, balance, fødderne mm.

Der kan indgå åndetræts øvelser, led-åbnende bevægelser, balance træning, nærværs øvelser, fodarbejde og jordforbindelses øvelser, blide stræk, fri bevægelse og bevægelser der føles naturligt og gode for dig. Jeg præsenterer dig også for forskellige øvelser og kropslige redskaber du kan bruge derhjemme. Desuden anvender jeg redskaber som bolde, puder, fodruller, æteriske olier og særligt udvalgt musik mm.

Vi slutter altid med en dejlig lang afspænding, hvor jeg vil gøre brug af varme ærteposer, blide guidende hænder og dufte der stimulerer dine sanser og hjælper dig til at lande i dig selv, både fysisk og psykisk.

Når vejret tillader det, kan jeg finde på at flytte undervisningen udenfor.

.

”Nydelses workshop”

Ca. en gang om måneden afholder jeg det, jeg kalder Nydelses Workshop.

En Nydelses Workshop er meget varierende i indhold. Det varierer efter årstid, så jeg i sommerhalvåret kan disse events foregå under åben himmel. Det afhænger meget af hvad jeg selv er optaget af på det givne tidspunkt. Så det melder jeg ud, når jeg opretter en ny workshop.

Overordnet er det sammenhængen mellem din fysiske og psykiske velfindende der er i fokus. Jeg arbejder altid ud fra kroppen, vha. kropslige redskaber som, grundøvelser, strækøvelser, fri bevægelse, åndedræts teknikker, egen omsorg, selv behandlings teknikker og fifs, afspænding og meget meget mere. Mit mål er at alle kan være med på disse workshops og at alle kan få noget med derfra, som de kan implementere i deres hverdag.

Jeg bruger en bred vifte af hjælpemidler til at sætte rammerne og skabe den stemning jeg ønsker, lige fra levende lys, nydelsesfulde snacks og drikke, æteriske olier, massage olier og cremer, varme ærteposer, gæstelærere indenfor forskellige områder.

Hver workshop er helt unik.

.

”Skræddersyede events”

Jeg tilbyder også andre workshops og events som:

  • Kranio sakral terapi til hjemmebehandling til dig og din baby.
  • Mor/barn arrangementer
  • Kvinde vær fri aftener, hvor vi mødes og bevæger os til en masse forskelligt musik og bruger vores krop frit som den er beregnet til. Ingen forudsætninger for at deltage her.
  • Online og fysiske foredrag om forskellige emner jeg er optaget af, f.eks. det at blive og være nogens mor.

Jeg tilbyder også, at lave skræddersyede events til dig og dine.

Det kan være til kvinde/veninde grupper, polterabends, mødregrupper, børne arrangementer og meget meget mere. Kun fantasien sætter grænser her, så tøv ikke med at skrive til mig for at høre mere om det jeg kokkerere til dig.